Ασφάλεια κατοικίας

Ενημερωθείτε σήμερα από τον προσωπικό σας ασφαλιστή για την ασφάλεια της κατοικίας σας. Είναι ευρέως γνωστό πως οι περισσότεροι ασφαλισμένοι δεν γνωρίζουν τι περιλαμβάνουν τα ασφάλιστρα τους καθώς επίσης και για τις χρεώσεις των ασφαλιστήριων συμβολαίων κατοικίας τους.

Αλλάξτε το αυτό σήμερα με μια ενημέρωση από τον προσωπικό σας ασφαλιστή για το περιεχόμενο και τις καλύψεις του ασφαλιστηρίου συμβολαίου σας, ώστε να αισθάνεστε ασφάλεια ό,τι και αν συμβεί.

Ασφάλεια Κατοικίας

Σας προσφέρουμε όλες τις παρακάτω ασφαλιστικές καλύψεις για το σπίτι σας με ΜΟΝΟ 8,22€ το μήνα!

Για Αξία ακινήτου 100.000€ & περιεχομένου 20.000€

 1. Πυρκαγιάς και κεραυνού (συμπεριλαμβανομένων των ζημιών της πυρόσβεσης, πυρκαγιά από δάσος και ζημιές από βραχυκύκλωμα και στο ίδιο το αντικείμενο)
 2. Κλοπή από διάρρηξη ή ληστεία
 3. Ζημιές κτηρίου από διάρρηξη μέχρι 5% του ασφαλιζόμενου κεφαλαίου του κτιρίου
 4. Τρομοκρατικές ενέργειες
 5. Στάσεις, Απεργίες, Οχλαγωγίες, Πολιτικές Ταραχές
 6. Κακόβουλες ενέργειες
 7. Έκρηξη, συμπεριλαμβανομένων των ζημιών του ιδίου του αντικειμένου από το οποίο προήλθε η έκρηξη μέχρι 3.000€
 8. Πτώση αεροσκάφους
 9. Πρόσκρουση οχήματος ή τρένου
 10. Θραύση καθρεπτών και εσωτερικών γυάλινων επιφανειών μέχρι 1000€
 11. Καπνός από πυρκαγιά
 12. Πτώση δέντρων, κλαδιών, στύλων ή κεραιών
 13. Αμοιβές αρχιτεκτόνων, πραγματογνωμόνων, συμβούλων και νομικών μέχρι 10% του ασφαλιζόμενου κεφαλαίου κτιρίου
 14. Πλημμύρα, θύελλα, καταιγίδα, χιόνι, βάρος χιονιού, χαλάζι, παγετός
 15. Διαρροή νερού από σωληνώσεις ύδρευσης, θέρμανσης, αποχέτευσης
 16. Θραύση ειδών υγιεινής μέχρι 1000€
 17. Θραύση σωληνώσεων και έξοδα εντοπισμού μέχρι 1000€
 18. Αστική ευθύνη προς τρίτους από πυρκαγιά ή έκρηξη μέχρι 30.000€
 19. Έξοδα αποκομιδής συντριμμάτων μέχρι 25.000€
 20. Ενοίκιο προσωρινής κατοικίας ή απώλεια ενοικίων μέχρι 12 μήνες μέχρι 10% του συνολικού ασφαλιζόμενου κεφαλαίου με μέγιστο το ποσό των 30.000€
 21. Θραύση υαλοπινάκων μέχρι 1.000€
 22. Έξοδα δημοσίων αρχών μέχρι 10% του ασφαλισμένου κεφαλαίου του κτιρίου
 23. Έξοδα αντικατάστασης κλειδαριών μέχρι 250€
 24. Απώλεια νερού μέχρι 500€
 25. Όρος Αξίας Αντικατάστασης Καινούργιου

Επικοινωνήστε μαζί μας  στο 24310-24500 κιν.6932-271998 για περισσότερες και πιο αναλυτικές πληροφορίες & προσαρμογή των παροχών στις δικές σας ανάγκες, ή επισκεφτείτε μας στο γραφείο μας Αμαλίας 34, Τρίκαλα.

Ασφάλεια κατοικίας

Το σπίτι μας είναι το πιο πολύτιμο αγαθό που διαθέτουμε, προστατεύει αγκαλιάζει και ενθαρρύνει ό,τι αγαπάμε. Γι’ αυτό κι εμείς στεγάζουμε τα όνειρα σας με ασφάλεια. Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα!

Γίνε ο ήρωας του εαυτούς σου και προστάτευσε τον!

Σκέφτηκες ποτέ τι θα έκανες σε περίπτωση που αδυνατούσες να εργαστείς πλέον; Ενώ είναι υπόθεση ρουτίνας να ασφαλίζει κανείς το αυτοκίνητό του, το σπίτι του, την αστική του ευθύνη και συχνά τη ζωή του, την ίδια στιγμή το συνηθέστερο είναι οι άνθρωποι να μην λαμβάνουν μέτρα για την προστασία του εισοδήματος τους. Ο κύριος λόγος  που εξηγεί αυτή την απάθεια είναι ότι κανείς δεν θέλει να διανοηθεί καν ότι κάτι τέτοιο μπορεί να του συμβεί.

Η εργασία μας είναι αυτή που εξασφαλίζει την απαραίτητη χρηματοδότηση για την κάλυψη των καθημερινών μας αναγκών. Η προσωρινή ή ολική απώλειά της λόγω ατυχήματος μας αφαιρεί το δικαίωμα ανταπόκρισης στις καθημερινές μας ανάγκες, αν δεν έχουμε φροντίσει να έχουμε ασφάλιση ατυχήματος.

Ο καλύτερος τρόπος για να προστατεύσεις τον εαυτό σου και τα εξαρτώμενα από εσένα πρόσωπα είναι να καταλάβεις τις διαθέσιμες επιλογές ασφάλισης προσωπικού ατυχήματος. Έτσι μπορείς να είσαι ήσυχος πως ακόμα και σε περίπτωση ενός μικρού ατυχήματος τίποτα δεν θα σε βγάλει εκτός οικονομικού προϋπολογισμού και θα μπορείς κι εσύ και η οικογένεια σου να ανταπεξέλθετε σε όλα τα πιθανά έξοδα.

Επενδύοντας ένα μικρό ποσό κάθε μήνα μπορείς κι εσύ να ασφαλίσεις τον εαυτό σου και να εξασφαλίσεις ένα εισόδημα σε μια δύσκολη στιγμή όπως ένα ατύχημα. Επικοινώνησε μαζί μας τηλεφωνικά ή μέσω email, ή επισκέψου μας στο γραφείο μας για να συζητήσουμε τις δικές σου ανάγκες και να σου προτείνουμε τις καλύτερες και πιο προσιτές ασφαλιστικές λύσεις.

Τα οφέλη ενός συνταξιοδοτικού προγράμματος

Είναι δύσκολο να προβλέψουμε με σαφήνεια τις οικονομικές απαιτήσεις για επιβίωση στα χρόνια της σύνταξης. Η αύξηση του προσδόκιμου ζωής επηρεάζει τα οικονομικά κάθε πολίτη και κατ’ επέκταση αυτό μπορεί να τον θέσει εκτός οικονομικού προγραμματισμού.

Δημιουργείται έτσι ένα ερώτημα του πόσα χρήματα θα πρέπει κανείς να βάλει στην άκρη ώστε να συμπληρώνει το όποιο ποσό σύνταξης θα λαμβάνει από το κράτος ώστε να ζήσει αξιοπρεπώς. Η ιδιωτική ασφάλιση μπορεί να δώσει λύση σε αυτό το «πρόβλημα» με τα συνταξιοδοτικά της προγράμματα.

Ακόμα και αν κανείς μπορεί να εγγυηθεί πως έχει μαζέψει τα χρήματα του για αυτά τα χρόνια μετά της σύνταξη δεν μπορεί κανείς να εγγυηθεί πως δεν θα ξεπεράσει το προσδόκιμο όριο ζωής. Αυτό θα έχει σαν αποτέλεσμα να δει τον λογαριασμό του να μηδενίζεται και να αναγκάζεται να επιβιώσει με την βασική σύνταξη που θα του παρέχει το κράτος που πολλές φορές δεν επαρκεί για να καλύψει πάγιες ανάγκες.

Ο μόνος τρόπος για να του εγγυηθεί κανείς πως θα έχει ένα αξιοπρεπές εισόδημα κατά την περίοδο της συνταξιοδότησης του είναι ένα συνταξιοδοτικό πρόγραμμα. Μπορεί κανείς, είτε με την απόκτηση ενός συνταξιοδοτικού προγράμματος σήμερα είτε με την μετατροπή ενός κεφαλαίου για κάποιον που είναι κοντά στην σύνταξη και την μετατροπή του σε ισόβια σύνταξη, να εξασφαλίσει ένα εισόδημα για όλη την περίοδο της συνταξιοδότησης.

Ο περισσότερος κόσμος αντιμετωπίζει τα ασφαλιστήρια συμβόλαια σύνταξης ως ασφαλιστήρια αποταμίευσης, μην γνωρίζοντας την πραγματική τους μεγάλη αξία: ότι δηλαδή μπορούν να μετατραπούν σε ισόβια σύνταξη με την δυνατότητα μεταβίβασης σε δικό τους πρόσωπο αν το επιθυμούν.

Έχουμε την Λύση με τον Νέο Κανονισμό περί προσωπικών δεδομένων; (GDPR)

Το γραφείο μας Απόστολος Κόκκοβας Εξειδικευμένες ασφαλιστικές υπηρεσίες  καινοτομεί και επί 26 χρόνια επενδύει στην εκπαίδευση και την εξειδίκευση. Έτσι για ακόμα μία φορά προχωρήσαμε στην απόκτηση  του τίτλου Υπεύθυνος Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων  DPO, μετά από την ολοκλήρωση ενός κύκλου σπουδών, προκειμένου να είμαστε σε θέση ακόμη πιο αποτελεσματικά να καλύπτουμε τις νέες ανάγκες  των πελατών μας που προκύπτουν.

Η γνώση ως υπεύθυνος Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων DPO  σε συνδυασμό με τον ολοκληρωμένο μηχανισμό  ασφαλιστικής προστασίας Cyber Risk που αποζημιώνει το πρόστιμο που θα επιβάλει η αρχή, τις υπηρεσίες διαχείρισης της κρίσης, τον συντονισμό και την σωστή ενημέρωση των εμπλεκόμενων από έμπειρους συμβούλους, τους επαγγελματίες Πληροφορικής που θα αποκαταστήσουν το σύστημα, όλες τις νομικές υπηρεσίες υπεράσπισης και τις πιθανές αγωγές που η εταιρία θα δεχθεί κλπ. είναι η  λύση στα νέα δεδομένα που διαμορφώνονται.

Τηλεφωνήστε τώρα στο 2431024500 & 6932 271998 για να σας ενημερώσουμε.