Μενού Κλείσιμο

Γίνε ο ήρωας του εαυτούς σου και προστάτευσε τον!

Σκέφτηκες ποτέ τι θα έκανες σε περίπτωση που αδυνατούσες να εργαστείς πλέον; Ενώ είναι υπόθεση ρουτίνας να ασφαλίζει κανείς το αυτοκίνητό του, το σπίτι του, την αστική του ευθύνη και συχνά τη ζωή του, την ίδια στιγμή το συνηθέστερο είναι οι άνθρωποι να μην λαμβάνουν μέτρα για την προστασία του εισοδήματος τους. Ο κύριος λόγος  που εξηγεί αυτή την απάθεια είναι ότι κανείς δεν θέλει να διανοηθεί καν ότι κάτι τέτοιο μπορεί να του συμβεί.

Η εργασία μας είναι αυτή που εξασφαλίζει την απαραίτητη χρηματοδότηση για την κάλυψη των καθημερινών μας αναγκών. Η προσωρινή ή ολική απώλειά της λόγω ατυχήματος μας αφαιρεί το δικαίωμα ανταπόκρισης στις καθημερινές μας ανάγκες, αν δεν έχουμε φροντίσει να έχουμε ασφάλιση ατυχήματος.

Ο καλύτερος τρόπος για να προστατεύσεις τον εαυτό σου και τα εξαρτώμενα από εσένα πρόσωπα είναι να καταλάβεις τις διαθέσιμες επιλογές ασφάλισης προσωπικού ατυχήματος. Έτσι μπορείς να είσαι ήσυχος πως ακόμα και σε περίπτωση ενός μικρού ατυχήματος τίποτα δεν θα σε βγάλει εκτός οικονομικού προϋπολογισμού και θα μπορείς κι εσύ και η οικογένεια σου να ανταπεξέλθετε σε όλα τα πιθανά έξοδα.

Επενδύοντας ένα μικρό ποσό κάθε μήνα μπορείς κι εσύ να ασφαλίσεις τον εαυτό σου και να εξασφαλίσεις ένα εισόδημα σε μια δύσκολη στιγμή όπως ένα ατύχημα. Επικοινώνησε μαζί μας τηλεφωνικά ή μέσω email, ή επισκέψου μας στο γραφείο μας για να συζητήσουμε τις δικές σου ανάγκες και να σου προτείνουμε τις καλύτερες και πιο προσιτές ασφαλιστικές λύσεις.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

3 × 2 =

EnglishGermanGreek