Μενού Κλείσιμο

Από το 1992

 Ο Απόστολος Κόκκοβας ξεκίνησε την καριέρα του μαζί με την πιο Αξιοθαύμαστη Ασφαλιστική Εταιρία στον κόσμο (σύμφωνα με το περιοδικό FORBES) την MetLife η οποία εξειδικεύεται κυρίως σε ασφαλιστικές καλύψεις Υγείας και Προστασίας Εισοδήματος , Συνταξιοδοτικά και επενδυτικά προγράμματα, Ομαδικές Ασφάλειες, Ασφάλειες Ζωής , Εξασφάλιση Οικογένειας και σπουδών, επαγγελματική αποκατάσταση, κλπ. και σχεδόν όλων των υπολοίπων αξιόπιστων ασφαλιστικών εταιριών που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα προκειμένου να συνδυάζεται η ποιότητα των υπηρεσιών στην ανταγωνιστικότερη τιμή της αγοράς για όλες τις ασφαλιστικές υπηρεσίες και ανάγκες όπως αυτοκινήτου , κατοικιών , επιχειρήσεων , αστικής ευθύνης , σκαφών κλπ.

Η φιλοσοφία μας

Όλα αυτά τα χρόνια λειτουργούμε με γνώμονα τον άνθρωπο. Με μεγάλο κύρος, εχεμύθεια, αξιοπιστία και υπευθυνότητα αναλαμβάνουμε να δημιουργήσουμε ασφαλιστικά πακέτα που να καλύπτουν τις πραγματικές σας ανάγκες. Βασικός μας στόχος εδώ και 27 χρόνια είναι να καλύπτουμε αποτελεσματικά τις δικές σας ανάγκες σε κάθε στιγμή της ζωής σας. Τα προγράμματα που σας προτείνουμε είναι πάντα σε συνεργασία με τις πιο αξιόπιστες ασφαλιστικές εταιρείας της αγοράς.

Είμαστε στην διάθεση σας

Στο γραφείο μας χτίζουμε συνεργασίες και μακροχρόνιες σχέσεις. Είμαστε στην διάθεση σας για κάθε πληροφορία και ερώτηση σας. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας εδώ

EnglishGermanGreek