Μενού Κλείσιμο

Τρεις μοναδικές προσφορές από το γραφείο μας
Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας παρουσιάσουμε τρεις μοναδικές προσφορές που θα βρείτε στο γραφείο μας

 

 

Ασφαλιστικές Υπηρεσίες
Εμπιστεύεστε τις ασφαλιστικές υπηρεσίες Κόκκοβας για πάνω από 26 χρόνια στην Ελλάδα, με προγράμματα που προσαρμόζονται στα μέτρα σας. Αυτήν την στιγμή έχουμε στην διάθεση σας τρία νέα προγράμματα για το Συνταξιοδοτικό σας πρόγραμμα, για την Προστασία Εισοδήματος σε Περίπτωση Ατυχήματος καθώς και για την νοσοκομειακή περίθαλψη.
Στο γραφείο μας μπορείτε να βρείτε λύσεις για προσωπικά προγράμματα καθώς και για προγράμματα για επιχειρήσεις. Είμαστε σε θέση με το σύστημα ανάλυσης αναγκών να μπορούμε να εντοπίσουμε τις ανάγκες σας και να σας δώσουμε την καλύτερη δυνατή λύση σε ατομικές ασφάλειες αλλά και σε ομαδικά προγράμματα. Ένα ευρύ φάσμα ασφαλίσεων περιλαμβάνει ατομικές ασφάλειες ζωής και υγείας, ασφάλειες κατοικιών, ασφάλειες προσωπικού ατυχήματος, ασφάλειες επαγγελματικών χώρων κ.α. Όλα αυτά σε συνδυασμό με τις μεγαλύτερες ασφαλιστικές εταιρείας της αγοράς.

 

Τι σας παρέχουμε
Το γραφείο μας παρέχει εξειδικευμένες λύσεις για τον πελάτη μας όχι μόνο πριν αλλά και κατά την διάρκεια του συμβολαίου καθώς και μετά την λήξη του. Η εμπειρία μας, μας βοηθάει να παρέχουμε εξειδικευμένες ασφαλιστικές λύσεις σε συνεργασία με μεγάλες ασφαλιστικές εταιρείες.
Με την νέα υπηρεσία μας που θα βρείτε στο γραφείο μας μπορούμε να σας ενημερώσουμε επιστημονικά για τους ασφαλιστικούς κινδύνους μέσω της πλατφόρμας του IFA Academy. Είμαστε πιστοποιημένοι συνεργάτες και δουλεύουμε χτίζοντας το μέλλον για τις ασφαλιστικές ανάγκες σε προσωπικό και εταιρικό επίπεδο. Ο ασφαλιστής είναι ο “επιστήμονας” που μπορεί και πρέπει να γίνει «αρχιτέκτονας» μιας ασφαλέστερης κοινωνίας και ένας από τους πρωταγωνιστές στην άνοδο του συντελεστή της βιωσιμότητας των οικογενειών και των επιχειρήσεων.

EnglishGermanGreek