Μενού Κλείσιμο

Ασφάλεια Υγείας

Πέραν οποιουδήποτε υλικού αγαθού ένα αγαθό είναι πιο σημαντικό από όλα και αυτό είναι η Υγεία. Στις εποχές που διανύουμε όλο και περισσότεροι άνθρωποι αντιλαμβάνονται πόσο σημαντικό είναι ένα ιδιωτικό συμβόλαιο ασφάλισης υγείας καθώς το εθνικό σύστημα υγείας με τις συνεχείς περικοπές υποβαθμίζεται συνεχώς. Με την ιδιωτική ασφάλιση υγείας μπορεί να εξασφαλίσει κανείς τις καλύτερες λύσεις για όλα τα κενά που βρίσκει σήμερα στο εθνικό σύστημα υγείας. Στο γραφείο μας θα βρείτε την καλύτερη και πιο οικονομική λύση προσαρμοσμένη στις δικές σας προσωπικές ανάγκες ώστε να καλύψετε αυτό το μεγάλο κενό στις παροχές ασφάλειας υγείας.

Επωφεληθείτε από παροχές όπως:

  • Αξιοπρεπείς παροχές υγείας
  • Άμεση διάγνωση και αντιμετώπιση
  • Ανθρώπινες συνθήκες νοσηλείας
  • Υψηλών προδιαγραφών υπηρεσίες

 

Ασφάλεια Ζωής

Με τα ασφαλιστικά συμβόλαια ζωής μπορεί κανείς να εξασφαλίσει τις ευνοϊκότερες και καλύτερες προϋποθέσεις για τον ίδιο και την οικογένεια του. Κάνοντας ένα συμβόλαιο ζωής κάνετε μια κίνηση ανιδιοτελούς αγάπης για την οικογένεια σας καθώς μπορείτε να τους εξασφαλίσετε μετρητά σε περίπτωση ενός ατυχήματος ή ενός δυσάρεστου συμβάντος.

Στο γραφείο μας σχεδιάζουμε προγράμματα ζωής προσαρμοσμένα στις προσωπικές σας ανάγκες και τις ανάγκες της οικογένειας σας για να μπορούν ότα τα όνειρα και οι στόχοι σας να γίνουν πραγματικότητα ακόμα και σε περίπτωση «απουσίας» σας.

Όλα μας τα προγράμματα γίνονται σε συνεργασία με τις πιο αξιόπιστες ασφαλιστικές εταιρείες στον κόσμο προσαρμόζοντας τα δεδομένα πάνω στις δικές σας προσωπικές ανάγκες. Λαμβάνουμε πάντα υπόψιν τις παροχές του ταμείου κοινωνικής ασφάλισης και αξιοποιούμε στο μέγιστο τις ήδη υπάρχουσες δυνατότητες του.

EnglishGermanGreek