Μενού Κλείσιμο
previous arrow
next arrow
Slider

Στο γραφείο μας θα βρείτε ένα εξειδικευμένο πρόγραμμα προστασίας εισοδήματος. Με μόλις 8,30 το μήνα μπορεί κανείς να ασφαλίσει τον εαυτό του και να εξασφαλίσει ένα εισόδημα σε μια δύσκολη στιγμή όπως ένα ατύχημα. Το πρόγραμμα που σας προτείνουμε καλύπτει πλήρως την Ιατροφαρμακευτική περίθαλψη εντός και εκτός νοσοκομείου έως και 2.000 ευρώ σε περίπτωση ατυχήματος και σας εγγυάται σταθερές αποδοχές σε περίπτωση ανικανότητας εργασίας ύψους 1.200 ευρώ από την 31η ημέρα και για έναν χρόνο.  Επίσης προσφέρει ένα ημερήσιο Νοσοκομειακό επίδομα για κάθε ημέρα νοσηλείας ύψους 15 ευρώ ανά ημέρα και για έως και 90 ημέρες καθώς και ένα επίδομα σε περίπτωση χειρουργείου ύψους 1.000 ευρώ. Ακόμα και σε περίπτωση μόνιμης ολικής ή μερικής ανικανότητας ή απώλεια ζωής είμαστε δίπλα σε εσάς και την οικογένεια σας παρέχοντάς σας αποζημίωση ύψους 20.000 ευρώ.

Για να ενισχύσουμε περαιτέρω την Προστασία της Οικογένειας , σχεδιάσαμε μία Ομαδική Ασφάλεια Ζωής από οποιαδήποτε αιτία με ένα επιπλέον ποσό 30.000€ μετρητά σε περίπτωση απώλειας ζωής από Ασθένεια και Ατύχημα με μόνον 90€ ανά έτος.

Έτσι ο παραπάνω συνδυασμός και των δύο εξειδικευμένων προτάσεων ατυχήματος και ομαδικής ασφάλειας ζωής ανεβάζει στις 50.000€ την ασφάλεια ζωής από ατύχημα και  εξασφαλίζει μία ολοκληρωμένη πρόταση Προστασίας Εισοδήματος  από ατύχημα καθώς και επιπλέον Οικογενειακή Προστασία και από Ασθένεια με μόνον 190€ ετήσια Ασφάλιστρα.

Οι παραπάνω παροχές μπορούν να λειτουργήσουν  ως επιπλέον παροχές αναπροσαρμογής κεφαλαίων κάλυψης.

Η επιστημονική διαχείριση κινδύνων  και η ανάλυση αναγκών πρέπει οπωσδήποτε να προηγηθεί ώστε να αξιολογηθούν  σωστά οι ανάγκες σας προκειμένου να ασφαλίσετε τις πραγματικές σας ανάγκες.

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλείσθε να επικοινωνήσετε με το γραφείο μας στα τηλέφωνα +30 24310 24500 και +30 6932 271998

previous arrow
next arrow
Slider
EnglishGermanGreek