Αν κάνουμε την υπόθεση  ότι χθες το σπίτι σας πήρε φωτιά και κάηκε… και σήμερα είσαστε μόνο με τα ρούχα που φοράγατε από χθες….

Τι θα σήμαινε αυτό για εσάς?  Υπάρχει εναλλακτική στέγη να μείνετε σήμερα?

Υπάρχει η δυνατότητα να βρεθούν τα απαραίτητα χρήματα ώστε να το ξαναχτίσετε από την αρχή?

Στην Ελλάδα η έννοια της ιδιοκτησίας είναι συνδεδεμένη με την αίσθηση της ασφάλειας που μπορεί κανείς να παρέχει στον εαυτό του και στην οικογένεια του. Το να εξασφαλίσει κανείς μία στέγη πάνω από τον ίδιο και την οικογένεια του είναι ο απώτερος στόχος για την ανάπτυξη της οικογένειας και των προσωπικών στιγμών. Στο σπίτι μας ζούμε τις πιο όμορφες προσωπικές μας στιγμές και νιώθουμε θαλπωρή, αγάπη και ασφάλεια.

Το γραφείο μας μπορεί να καλύψει αποτελεσματικά την ανάγκη ασφάλισης κατοικίας  και να σας εξασφαλίσει  την προστασία αυτού του αγαθού στο μέγιστο.

Έτσι το μόνο που έχετε να κάνετε σε περίπτωση επέλευσης του κινδύνου, είναι απλά να το ξανασχεδιάσετε και πάλι από την αρχή με τον σύντροφό σας και τα παιδιά σας μιας και όλη η απαραίτητη ρευστότητα είναι ΑΜΕΣΑ στην διάθεσή σας μέσω του γραφείου μας έχοντας φροντίσει προηγουμένως να είστε ασφαλισμένοι σωστά.

Με το προσωπικό σας συμβόλαιο ασφάλειας κατοικίας μπορείτε να εξασφαλίσετε το σπίτι σας είτε είναι ιδιόκτητο, είτε νοικιασμένο από κάθε κίνδυνο. Ασφαλίζουμε το σπίτι σας από φυσικές καταστροφές (σεισμούς, πλημύρες κλπ.), πυρκαγιά, κλοπή κλπ.  πάντοτε με τους ευνοϊκότερους όρους της αγοράς,

Διότι μας αρέσει η εξειδίκευση και θέλουμε να αισθάνεστε κοντά μας ασφαλείς και σίγουροι.

Μια επιστημονική μελέτη διαχείρισης  κινδύνων θα μας βοηθήσει  να δούμε τις πραγματικές σας ανάγκες και να τις αξιολογήσουμε μαζί έτσι ώστε να σας προτείνουμε τις  πιο συμφέρουσες  λύσεις για εσάς και την οικογένειά σας.