Ασφάλεια Υγείας

Στο γραφείο μας θα σχεδιάσουμε μαζί το πρόγραμμα υγείας  που χρειάζεστε και θα το προσαρμόσουμε στις δικές σας ανάγκες .

Η εμπειρία και η γνώση μας σε συνδυασμό με τις πιο αξιόπιστες εταιρίες της αγοράς , μας δίνουν το πλεονέκτημα να σας προσφέρουμε …

 1. Το συμβόλαιο εκείνο με τους καλύτερους & ξεκάθαρους όρους της αγοράς
 2. Επειδή προσαρμόζεται στα μέτρα σας και αξιοποιούμε και τις παροχές του ταμείου σας είναι η πιο συμφέρουσα και οικονομική πρόταση της αγοράς.
 3. Συνηθίζουμε πριν την υπογραφή της αίτησης να σας ενημερώνουμε πρώτα για το πότε δεν θα αποζημιωθείτε έτσι ώστε να είστε σίγουροι για την απόφασή σας και εμείς να είμαστε ήσυχοι για την πορεία της συνεργασίας μας.
 4. Δίνουμε κάλυψη ακόμα και σε περίπτωση  COVID-19 και εξετάζουμε την κάλυψη ακόμα και σε προ υπάρχουσες καταστάσεις , ανάλογα την περίπτωση.
 5. Καλύπτουμε όλες τις  συγγενής παθήσεις ( μετά από κάποιο χρονικό διάστημα)
 6. Άμεση κάλυψη στο ατύχημα , μετά από 30 ημέρες στην ασθένεια

Στις εποχές που διανύουμε όλο και περισσότεροι άνθρωποι αντιλαμβάνονται πόσο σημαντικό είναι ένα ιδιωτικό συμβόλαιο ασφάλισης υγείας καθώς το εθνικό σύστημα υγείας με τις συνεχείς περικοπές και την υψηλή φόρτιση της πανδημίας που ζούμε υποβαθμίζεται συνεχώς. Τα περισσότερα χειρουργεία έχουνε πάει πίσω για αρκετό χρονικό διάστημα και υπάρχει μεγάλη λίστα αναμονής.

Μαζί μας μπορείτε να αισθάνεστε ασφαλείς και ήρεμοι διότι θα έχετε ΑΜΕΣΗ οικονομική στήριξη σε όποιο θέμα υγείας χρειαστεί να αντιμετωπίσετε έχοντας εκτός από τα Δημόσια Νοσοκομεία και όλα τα ιδιωτικά σε Ελλάδα και Εξωτερικό στην διάθεσή σας με ΑΜΕΣΗ πρόσβαση και το γραφείο μας με ένα τηλεφώνημα δίπλα σας για να καλύψει αποτελεσματικά τις ανάγκες σας.

Αφήστε στους πιστοποιημένους επαγγελματίες ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές την εξασφάλισή σας και επωφεληθείτε  από παροχές όπως:

 • Αξιοπρεπείς παροχές υγείας
 • Άμεση διάγνωση και αντιμετώπιση
 • Ανθρώπινες συνθήκες νοσηλείας
 • Υψηλών προδιαγραφών υπηρεσίες
 • Μετρητά σε ώρα ανάγκης για νοσηλείες εντός και εκτός Ελλάδος

Επειδή είμαστε Αρχιτέκτονες μιας ασφαλέστερης κοινωνίας ,  επικοινωνήστε μαζί μας στα τηλέφωνα +30 24310 24500 kai +30 693 227 1998 για να δείτε μία επιστημονική μελέτη διαχείρισης κινδύνων από έναν επαγγελματία ασφαλιστικό διαμεσολαβητή.

Ασφάλεια Ζωής

Η πιο όμορφη και ανιδιοτελής αγάπη για την οικογένειά σας γίνεται πράξη μέσω της Ασφάλειας της Ζωής σας.

Είναι το μόνο σίγουρο περιστατικό που θα συμβεί κάποια στιγμή στην Ζωή μας και ασφαλιστικά θεωρείτε βέβαιος κίνδυνος , όπως και η Συνταξιοδότηση , εφόσον πάνε όλα καλά στην ζωή μας.

Αυτό που δεν ξέρουμε είναι πότε θα συμβεί. Μια ξαφνική ασθένεια ή ένα ατύχημα είναι εκείνος ο αστάθμητος παράγοντας στην ζωή μας που θα επηρεάσει άμεσα και την πορεία της οικογένειάς μας.

Όχι όμως και για τους πελάτες του γραφείου μας διότι οι περισσότεροι έχουνε τουλάχιστον ένα ελάχιστο εγγυημένο κεφάλαιο προσαρμογής 30.000€ ασφάλειας ζωής από οποιαδήποτε αιτία .

Το παραπάνω κεφάλαιο είναι μία πρόταση προσαρμογής για όλους  , διότι έχουμε φροντίσει με ΜΟΝΟΝ 90€ ετησίως να καλύπτουμε την παραπάνω ανάγκη μέσω ενός εξειδικευμένου ομαδικού συμβολαίου που σχεδίασε το γραφείου μας για όλους τους πελάτες μας.

Στο γραφείο μας σχεδιάζουμε προγράμματα ζωής προσαρμοσμένα στις προσωπικές σας ανάγκες και τις ανάγκες της οικογένειας σας για να μπορούν  τα όνειρα και οι στόχοι σας να γίνουν πραγματικότητα ακόμα και σε περίπτωση “απουσίας” σας.

Όλα μας τα προγράμματα γίνονται σε συνεργασία με τις πιο αξιόπιστες ασφαλιστικές εταιρείες στον κόσμο προσαρμόζοντας τα δεδομένα πάνω στις δικές σας προσωπικές ανάγκες. Λαμβάνουμε πάντα υπόψιν τις παροχές του ταμείου κοινωνικής ασφάλισης και αξιοποιούμε στο μέγιστο τις ήδη υπάρχουσες δυνατότητες του.

Στο γραφείο μας μπορείτε να βρείτε για την ασφάλεια της ζωής και πάλι τους καλύτερους όρους της αγοράς όπως ,

 1. Αδιαφιλονίκητο του συμβολαίου μετά την πάροδο 2ετίας
 2. Κάλυψη σε καιρό πολέμου
 3. Ελάχιστες λογικές εξαιρέσεις

Διαμορφώνουμε το μέλλον της ασφαλιστικής προστασίας … Για την ασφάλεια της ζωής σας.