Από το 1992

Ο Απόστολος Κόκκοβας ξεκίνησε την καριέρα του μαζί με την πιο Αξιοθαύμαστη Ασφαλιστική Εταιρία στον κόσμο (σύμφωνα με το περιοδικό FORBES) την MetLife Alico  από όπου πέρασε όλα τα στάδια ανωτέρας εκπαίδευσης και είναι ειδικά εκπαιδευμένος από το 1994 να ενημερώνει , προωθεί και διαθέτει επενδυτικά προγράμματα και ΑΜΟΙΒΑΙΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ. Η Metlife Alico εξειδικεύεται κυρίως σε ασφαλιστικές καλύψεις  Ζωής & Υγείας , Συνταξιοδοτικά και επενδυτικά προγράμματα και είναι Leader  της αγοράς στις  Ομαδικές Ασφάλειες. Στην συνέχεια προκειμένου να συνδυάζεται η ποιότητα των υπηρεσιών στην ανταγωνιστικότερη τιμή της αγοράς για όλες τις υπόλοιπες ασφαλιστικές υπηρεσίες και ανάγκες  των πελατών ,  όπως αυτοκινήτου , κατοικιών , επιχειρήσεων , αστικής ευθύνης , σκαφών κλπ. υπεγράφησαν συνεργασίες  σχεδόν με όλες τις υπόλοιπες  αξιόπιστες ασφαλιστικές εταιρίες που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα όπως Allianz, Generali, Ergo, Eurolife, INTERASCO, LLOYDS -CROMAR, Ευρωπαϊκή Πίστη, Interlife, Υδρόγειος κλπ.

Η φιλοσοφία μας

Όλα αυτά τα χρόνια λειτουργούμε με γνώμονα τον άνθρωπο. Με σεβασμό, εχεμύθεια, επαγγελματισμό, αξιοπιστία και υπευθυνότητα αναλαμβάνουμε να δημιουργήσουμε ασφαλιστικά προγράμματα που να καλύπτουν τις πραγματικές σας ανάγκες. Βασικός μας στόχος εδώ και 30 χρόνια είναι να καλύπτουμε αποτελεσματικά τις δικές σας ανάγκες σε κάθε στιγμή της ζωής σας. Τα προγράμματα που σας προτείνουμε είναι πάντοτε σε συνεργασία με τις πιο αξιόπιστες ασφαλιστικές εταιρείας της αγοράς.

Είμαστε στη διάθεσή σας

Στο γραφείο μας χτίζουμε συνεργασίες και μακροχρόνιες σχέσεις εμπιστοσύνης. Είμαστε στην διάθεση σας για κάθε πληροφορία και ερώτηση σας. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας συμπληρώνωντας τη φόρμα επικοινωνίας.

Δείτε το βιογραφικό